Biljetter London

De flesta människor skulle nog beskriva London som Europas motsvarighet till The big apple, New York. Här finner du allt från historiska sevärdheter som 1700-tals katedralen Westminister Abbey, trendiga restauranger samt evenemang i världsklass. Hur man hittar biljetter till dessa skriver jag mer om nedan. I London finns något för alla som söker en minnesvärd upplevelse inom de flesta kategorier. Om du är på jakt efter biljetter i London till en oförglömlig upplevelse på en av de flertalet teatrar, eller om du vill
spana in Europas bästa fotbollsspelare på världskända arenor som Old Trafford eller Wembley Stadium ska du läsa vidare.

biljetter london
London med sina 8,8 miljoner invånare är en pulserande stad med några av de bästa nöjen som finns. Varför inte skaffa biljetter till fotboll i London till den kanske mest legendariska kärlekshistorian The phantom of
the opera av Andrew Lloyd Webber. Eller varför inte unna dig en kall öl till det världskända fotbolls rivalmötet Man Utd vs Man City 7/4 – 2018 på den Uniteds legendariska hemmaarena Old Trafford. Luta
dig tillbaka och njut av stora världsstjärnor som den svenska fotbollskungen Zlatan Ibrahimovic till den Argentinska målsprutan Sergio Aguero.
”The Winner Takes It All”, ”Money, Money, Money”, ”Dancing Queeen” är några i mängden av ABBAs alla feelgood hitlåtar som du säkerligen är bekant med som svensk. Den berömda musikalen Mamma
Mia är fortfarande stehet och har varit så sedan premiären 1999. Musikalen handlar om 20-åriga Sophie som planerar sitt bröllop med fästmannen Sky, hon vill väldigt gärna ha sin pappa närvarande under
hennes stora dag. Enda problemet är att hon inte har någon aning om vem han är. Sophie hittar sin mammas gamla dagbok som innehåller tre namn som alla skulle kunna vara hennes potentiella pappa.
Hon bestämmer sig för att bjuda in alla tre för att lista ut vem av dem det kan vara. Om ovan nämnda förslag inte skulle falla dig i smaken kanske en biljett till den fantastiska och kända musikalen The Lion King vara ett steg närmare detta. Denna Disneybaserade teater lämpar sig både till
vuxna och barn och har skapats med en explosivartad produktion av härliga färger, effekter och förtrollande Disneymusik för hela familjen. Allt detta utfört av skickliga skådespelare och musiker.

About the author

admin

View all posts